Duplicati - Installasjon på Windows

Mål / Hensikt

Denne guiden viser deg hvordan du kan ta i bruk våre skytjenester for automatisert backup av dine data, på Windows.

Forutsetninger

• Konto hos ACDC -> Dersom du ikke har kundekonto hos ACDC, må du først følge en av bruksanvisningene du finner her: Bedriftskonto eller Privatkonto
            • API passord for root bruker -> Dersom du ikke har dette, følg bruksanvisningen du finner HER

Installasjon

1. Installer Duplicati:

Duplicati er et backupsystem bygget med åpen kildekode. Det er gratis å installere og bruke.

Når du lagrer backup i ACDCs skylagringstjeneste, betaler du kun for den plassen du bruker.

1.1 Last ned og kjør intallasjonsfilen for duplicati

Når du har startet installasjonsprogrammet, vil windows normalt sett spørre om du stoler på dette programmet:

Trykk "Run" eller "Kjør" for å fortsette.

Velg "Next" for å starte konfigurasjon av installasjonsprogrammet

Du må godta lisensavtalen for å fortsette. Kryss av i boksen "I accept the terms in the License Agreement" og trykk "Next"

Standardvalgene installerer duplicati og sørger for at det kjører i bakgrunnen for automatisert backup, trykk "Next" for å fortsette.

Installasjonsveilederen er klar til å starte, trykk "Install" for å installere duplicati

Når installasjonen er ferdig trykker du "Finish" for å avslutte. Pass på at du har krysset av i boksen "Launch Duplicati now" slik at duplicati starter opp.

Høyreklikk på Duplicati-ikonet som ligger på oppgavelinjen og velg "åpne"

2.2 Konfigurer Duplicati

Når du har fått opp brukergrensesnittet til Duplicati, er du klar til å starte konfigureringen.

Dersom du trenger hjelp til dette, fortsett med denne guiden:

Updated: 30 Dec 2018 03:00 PM