ACDC - Registrere konto - Bedrift (NOR)

Mål / Hensikt

Denne guiden viser deg hvordan du registrerer deg som bedriftskunde hos oss

Forutsetninger

• Organisasjonsnummer
            • Fungerende epost adresse
            • Kredittkortinformasjon og/eller gyldig verdikode.

Registrering

1. Gå til vår web-portal, https://portal.arcticcloud.com/

Trykk "Register" for å fortsette.

Du sendes videre til siden for registrering, som ser slik ut:

Skriv inn en gyldig epostadresse og ønsket passord, trykk "Sign Up >" når du er ferdig.

Du får nå opp en "vente-melding", som ser slik ut:

Åpne eposten din og se etter en epost fra oss (Avsender: Arctic Cloud"), som inneholder en verifiseringsknapp.

Trykk på "Verifiy email address"

Ventemeldingen i epostleseren skal nå bli borte og du skal se dette bildet:

Velg business for å komme videre.

Fyll ut etterspurt informasjon og trykk "Next"

Velg betalingsform.
            Du må enten ha en gyldig verdikode eller kredittkortnummer. Dersom du har både kode og kort kan du legge inn begge deler. Da vil verdien av koden benyttes først.
            Når du er ferdig, trykker du "Finish" for å avslutte registreringen.

Nå er du kommet til siden for konto-administrasjon. For å komme videre til administrasjonspanelet for skytjenestene, trykk "Go to cloud dashboard"

Denne knappen vil forsvinne etter første gangs bruk. For ettertiden kommer du til administrasjonspanelet for skytjenestene ved å trykke på "Manage cloud" i menyen til venstre.

Du skal nå komme til et panel som ser slik ut (åpnes normalt i en ny fane):

Gratulerer, du er nå registrert og aktivert!

Updated: 09 Jan 2019 01:52 PM